Emwat?

What you see is what you get

M68 is spelenderwijs ontstaan uit liefde voor het communicatievak. We doen ons ding en in al die jaren komen er steeds vanzelf grote projecten op ons pad. Waarom, is de grote vraag. En misschien moeten we het antwoord ook niet gaan zoeken.
Een ding is zeker, what you see is what you get. Puur, eerlijk en oprecht zoeken we met ons onderbuikgevoel naar de beste manier om te communiceren. Daarom kunnen we zo goed in alle ‘werelden’ zowel creatief als strategisch denken. Of het nu gaat om de merkstrategie van Eurest, de naamsbekendheid van Cygnific/KLM of het interne salesproces bij KPN.

Creatief… met merken

Na ooit te zijn begonnen als een ambitievolle two-man band in een klein kantoortje, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full service bureau aan het IJ in Amsterdam. Met een uitgebreid netwerk van specialisten en een hele rij mooie klanten, maar nog steeds met de nuchtere aanpak van toen. Zonder een negen tot vijf mentaliteit werken we elke dag met veel plezier en leveren we op tijd strategische creativiteit voor een eerlijke prijs. Welkom bij het kleinste bureau met de grootste merken.

Wie is M68?

M68 is een communicatiebureau en wordt geleid door Maurice Beers en Patricia Kiburg.

We werken samen met meer dan 40 enthousiaste professionals waaronder Sanne, Hans, Kitty, Ray, Jeroen, Paula, Mathieu, andere Hans, Martijn, Nick, Jenny, Tim, Inge, Sander, René, Paul, Ilsabeth, Annelies, Henk, Robert, Guido, Wouter, Lesley, andere Martijn, Bernard, William, Berry, Coen, Vilma, Frank en Fred.

Maurice Beers
Eigenaar
maurice@m68.nl
0031 6 25023502

Patricia Kiburg
Projecten
patricia@m68.nl
0031 6 23076890

Luuk Beudeker
Projecten – Partner
luuk@m68.nl
0031 6 52007034

Harry Wiertz
Videoproductie – Partner
harry@m68.nl
0031 6 14735830

Advies
Strategie
Concept
Copy
Fotografie Video Animatie
Art Direction
Design
Productie

Goede doelen

Wij steunen Stichting Noordje